Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://necmettinerbakanaihl.meb.k12.tr
Adres : Değirmenönü Mah. Şehitler Cad 3. Filiz Sok. No14 Yıldırım/Bursa
VİZYON : Bütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması, Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirme. Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standardını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirme.
MİSYON : Kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Pansiyon : YOK
Servis :
Ulaşım : Santral Garajdan kalkan Cumalıkızık Minübüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 14 km ilçe merkezine 10 km